Обираємо якісний варіант клею для плітки ATLAS

Фінішне оздоблення фасадів та інтер’єрів часто передбачає використання плитки. Для її міцного кріплення застосовуються спеціальні клейові суміші, що враховують особливості поверхонь будівель та матеріал виготовлення плитки.

Пропонується купити клей на https://citadelbuddekor.com.ua/catalog/suhi-sipuchi-sumishi/cumishi-atlas/klej-dlja-plitki-atlas/, вибравши конкретний варіант із великого асортименту товарів.

Особливості плиткового клею

До цього типу в’яжучого засобу пред’являються високі вимоги щодо зчіпних та утримувальних властивостей, адже його наносять на різні види стін або підлог, застосовують у різних умовах.

Виходячи з конкретних вимог на сайті інтернет-магазину «Цитадель», пропонується кілька варіантів клею плиткового Атлас:

  1. Засіб під назвою OK! має цементну основу та призначено для керамічної плитки, яка укладається на стіни всередині приміщень. Це найбільш універсальний варіант для фінішного оздоблення.
  2. Більш еластичний варіант називається ATLAS PLUS NOWY. Підвищена пластичність досягається використанням полімерних матеріалів у складі суміші. Високий ступінь адгезії та здатність протистояти несприятливим зовнішнім факторам, дозволяє клеїти практично будь-яку плитку всередині приміщень та зовні.
  3. Суміш з назвою ATLAS PLUS EXPRESS еластик має швидку схоплюваність, високі утримуючі здібності, тому використовується для обробки за допомогою плитки та каменю, ним можна кріпити найважчі блоки.
  4. Назва суміші ATLAS PLUS S2 HYDRO говорить про високі гідроізолюючі властивості та можливість використання клею на будь-яких поверхнях.
  5. Гелевий клей з високою еластичністю GEOFLEX застосовується для будь-яких поверхонь.
    Склад GEOFLEX EXPRESS відрізняється від попереднього варіанта високою швидкістю схоплюваності, може застосовуватися для зовнішніх робіт або обробки приміщень з високим рівнем вологості.
  6. GEOFLEX ULTRA – це максимально еластичний та гідроізолюючий варіант суміші, здатний міцно закріпити будь-яку плитку на різній поверхні.

Переваги

Марка Атлас є перевіреною, добре зарекомендувала себе на різних об’єктах надійністю, практичністю та якістю. Вартість сумішей оптимальна, якщо врахувати тривалість служби обробки, відсутність необхідності ремонту чи небезпеки падіння блоків у найнесподіваніший момент.

Матеріал легко розлучається, суміш швидко готується у потрібній консистенції. Працювати із субстанцією можуть люди без будівельних навичок, досить уважно прочитати керівництво, яке супроводжує будь-яку упаковку клею.